Skip links

Utforska den nya eran av service med Jedaj Service!

Om oss

Låt oss berätta en historia om lokal entreprenörskap och en passion för att leverera kvalitetstjänster till samhället. Jedaj Service är en företagsanda som ägs och drivs av Bröderna Meza, stolta invånare i Anderstorp. JEDaj Service resa började med förvärvet av det etablerade företaget Bröderna Jiganders från Bredaryd, som länge varit en pilare i lokalsamhället.

Men historien stannar inte där! Bröderna Meza ägde tidigare bolaget Jedaj Copy HB, som tog steget och förvärvade Bröderna Jiganders HHS som integrerades sedan till Jedaj Service. Det är här vår berättelse får ny mening och en ny spännande kapitel börjar.

Vi fortsätter att erbjuda den pålitliga hushållsservicen som Bröderna Jiganders var kända för, men vi har också utökat vårt utbud för att möta våra kunders behov ännu bättre. Nu inkluderar vår tjänst även skrivare och kopiatorer av högsta kvalitet!

Med Jedaj Service får du inte bara en serviceleverantör – du får en partner som är dedikerad till att göra ditt liv enklare och mer produktivt. Vi är här för att stödja både privatpersoner och företag.

Så om du letar efter pålitlig hushållsservice eller behöver investera i skrivare och kopiatorer av hög kvalitet, se inte längre än Jedaj Service. Vi är din partner för alla dina servicebehov!

Kontakta oss idag för att lära dig mer och låt oss tillsammans skapa en bättre och mer effektiv vardag för dig och ditt samhälle.